به گزارش بهداشت نیوز به نقل از ایرنا ربابه شیخ الاسلام افزود: حدود یک میلیون و 700 هزار نفر از جمعیت بالای ۵۰ سال کشور در معرض خطر شکستگی های ناشی از پوکی استخوان هستند و مصرف زیاد این نوشابه ها به دلیل وجود قند سبب چاقی و بیماری های دیگر می شود. وی اظهار داشت: افراد بویژه دانش آموزان باید از مصرف نوشابه های گازدار خودداری کرده و نوشیدنی های سنتی مانند شیر دوغ یا انواع آب میوه را جایگزین آنها کنند. خوراکیهای طلایی برای جلوگیری از ابتلا به «کرونا»
نوشیدنی پرطرفداری که مانع جذب کلسیم می شود .
علاِِِیم ابتلا به ویروس کرونا
های ,مصرف ,نوشابه ,نوشیدنی ,دانش ,بویژه ,می شود ,از مصرف ,باید از ,آموزان باید ,دانش آموزان
درباره این سایت