محل تبلیغات شما
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از ایرنا ربابه شیخ الاسلام افزود: حدود یک میلیون و 700 هزار نفر از جمعیت بالای ۵۰ سال کشور در معرض خطر شکستگی های ناشی از پوکی استخوان هستند و مصرف زیاد این نوشابه ها به دلیل وجود قند سبب چاقی و بیماری های دیگر می شود. وی اظهار داشت: افراد بویژه دانش آموزان باید از مصرف نوشابه های گازدار خودداری کرده و نوشیدنی های سنتی مانند شیر دوغ یا انواع آب میوه را جایگزین آنها کنند.

خوراکی‌های طلایی برای جلوگیری از ابتلا به «کرونا»

نوشیدنی پرطرفداری که مانع جذب کلسیم می شود .

علاِِِیم ابتلا به ویروس کرونا

های ,مصرف ,نوشابه ,نوشیدنی ,دانش ,بویژه ,می شود ,از مصرف ,باید از ,آموزان باید ,دانش آموزان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها